Det gode mad-liv på Sydfyn, Køkkenfreak besøger spændende mennesker...

Det gode mad-liv på Sydfyn, Køkkenfreak besøger spændende mennesker...

(Billede: Køkkenfreak på besøg hos Kirsten Thur, uddannet konditor, ejer af Kondit&dat).

---

Køkkenfreak har i juni måned besøgt passionerede mad-folk på Sydfyn.

Du kan høre dem fortælle om hvad de er bedst til !
- og hvem der inspirerer dem på Sydfyn mht. mad. 

Se videoerne Køkkenfreaks Youtube kanal her

Vi vil gerne styrke kendskabet til den kulinariske scene på Sydfyn.
Vi understøtter så gerne at der dannes netværks-relationer på kryds og tværs. Derfor har vi produceret disse videoer.

Se gerne intro-video med Svendborgs borgmester Bo Hansen.
Den video er her (Youtube link)

Videoer har disse hovedpersoner
 
- Kirsten, nystartet konditor i Vejstrup.
- Kim, kok og ejer af Resume i Svendborg
- Thomas, kok, ejer af catering-virksomheden Øhavskøkkenet
- Kasper, bager, ejer af Brødkompagniet
- Erik, brygmester hos Øbryg på Thurø Bryghus
- Rasmus og Jeppe, ildsjæleba madfællesskab med øl, kaffe og pizza
- Thomas, kok hos "Det Hvide Pakhus" i Faaborg
- Marie og Peter, landmænd, ejere af "Skiftekær" økologisk landbrug

Andre læste også

Rabarbertærte _ Bag med Ole. Køkkenfreak har en masse tærteforme til dig
Rabarbertærte _ Bag med Ole. Køkkenfreak har en masse tærteforme til dig
Rabarbertærte bagt i tærteform med løs bundSprød tærte med syrlig frugt og cremefraishe… dertil te eller kaffe … Det er nemt at lave selv og det er fed fornemmelse, hvis m...
Læs mere
Bag med Ole,
Bag med Ole, "smattet" marcipansnegl med vaniljecreme
Bager-Ole viser dig idag nogle lækre "smattede" marcipan-snegle. Vi bagte tidligere en mere "fast" snegl, som også var lækker. Men idag satte vi os for at bage en mere saft...
Læs mere