Et liv uden kaffe - Nej tak!

Et liv uden kaffe - Nej tak!

Et liv uden kaffe?
Nej, det kan vi ikke forestille os!

For 2 uger siden var vi på ferie i Italien og boede i en slags hytte/mobile-home. 
Te-køkkenet var rimelig intermistisk, og kun udstyret med det mest absolut nødvendige. Hvilket til vores store overraskelse inkluderede en espresso-kande! – okay det var jo også Italien. 

Vi var i den lokale Spar-købmand og flottede os – på ferie vis – med den dyreste kaffe, vi kunne finde. Det var det italienske mærke Lavazza, ummmm. Det kan virkelig anbefales. 

Senere på vej hjem til Danmark stoppede vi i grænse-handlen og faldt over tilbud på 1 kg.’s poser med Lavazza-bønner. Optur, så nu får vi en lille kop Italien hver morgen. 

Vi har en "tryk på knappen og det hele bliver lavet for dig" espresso-kaffemaskine. Vi har dog haft lejlighed til at teste "du laver alt arbejdet selv" espressokander, vi har i butikken. For vores elektroniske kaffemaskine gik en gang i stykker og var til reparation hos El-giganten, som beholdte maskinen i over en måned!!!

Klassiske espressokander

Vi har i butikken 2 størrelser af espressokander, en lille til 4 kopper og en større til 6 kopper. De egner sig begge til induktion og alle andre varmekilder. Kanderne virker på fuldstændig klassisk vis, hvor vandet sættes til at koge og damper op igennem kaffe-pulveret, tjek evt. videoen nederst. Kaffen bliver stærk og intens via denne fremgangsmåde, så i videoen kan du se, at vi spædede til med en del mælk. 

Så er du til espresso og ikke vil have endnu en stor maskine til at stå på bordet, kunne du overveje en espressokande. Det giver en virkelig god kop espresso, som kan blive til en cafe-latte. Du kan se vores espressokander her: https://kokkenfreak.dk/products/espressokande-til-induktionVarme espresso hilsner fra Line og Martin.

Andre læste også

Hjemmelavede chokolader workshop køkkenfreak
Køkkenfreaks chokolade workshops er tilbage!
Kom med på workshop og lær at lave dine egne fyldte chokoladerI fredags var vi en tur i Køkkenet med Martine.Vi skal nemlig i gang med at afholde workshops igen, efter en l...
Læs mere
Svensk krydderkage fra
Svensk krydderkage fra "Bag med Ole"
Køkkenfreaks Bager-Ole drev bageri i Sverige i knap 20 år. Fra den tid kommer han i dag med en jule-krydderkage. Det er total duften af jul!Kan du lide krydder-kager, så ko...
Læs mere