Nemme kokos-muffins. Opskrift fra Anni, Bager-Oles gamle mor :-)
11.
November
2021
Prøv disse kokos-muffins.
I stedet for hvedemel er hovedbestandelen kokosmel
I stedet for hvedemel er hovedbestandelen kokosmel
Muffins'ne er lette fra kokosmelet, men samtidigt er der også bid i via nødderne.
Sukker og chokolade-stykker gør dem søde og lækre som kage eller dessert.
Bager-Ole har overtaget sin mor Anni's opskrifts-bøger.
Og det var i disse gemmer at han stødte på disse muffins.
Ole tænkte: "de skal prøves" og vi kan bestemt anbefale dem.
De er nemme at overskue og oplagt at lave sammen med børn i køkkenet.
Det er selvsagt ikke en opskrift de bruger på konditor-landsholdet.
Men de er en sikker vinder hos børn, måske til børnefødselsdagen!
Og vi voksne var nødt til at smage 2 :-)
Og vi voksne var nødt til at smage 2 :-)
--------------------------------------------------------------------------------------
Kokos-muffins (15 stk.)
INGREDIENSER:
75 g. smør (smeltes)
3½ dl. kokosmel
½ dl. hvedemel
2 æg
2 dl. sukker
1 dl. hasselnødder
20 g. mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE:
Smelt smørret i kasserolle. Mens det smelter ved lav varme finder du en røreskål frem.
Hæld følgende ned i skålen: kokosmel, hvedemel, sukker og slå 2 æg ud og tilsæt.
Hak nødder og chokolade og tilsæt.
Hæld den smeltede smør ned i blandingen og rør det sammen på maskinen i nogle minutter.
Smør en muffins form (hvis metal), eller brug en silikone-muffins form.
Brug evt en sprøjtepose og doser massen i formene.
Smelt smørret i kasserolle. Mens det smelter ved lav varme finder du en røreskål frem.
Hæld følgende ned i skålen: kokosmel, hvedemel, sukker og slå 2 æg ud og tilsæt.
Hak nødder og chokolade og tilsæt.
Hæld den smeltede smør ned i blandingen og rør det sammen på maskinen i nogle minutter.
Smør en muffins form (hvis metal), eller brug en silikone-muffins form.
Brug evt en sprøjtepose og doser massen i formene.

Bag i varmluft i ca. 20 min. ved 190 grader.
Og nyd dem lune med en kop kaffe .... ummm.....
