Shun Premier - en fantastisk kniv

Shun Premier - en fantastisk kniv

Ny knivskarp kniv serie er landet i butikken
 

Her i weekenden var jeg forbi min knivpusher i København. Han lokkede mig til at prøve en ny knivserie fra japanske Kai Shun, nemlig Shun Premier serien. 

Jeg har allerede Shun Classic serien, så hvorfor prøve noget nyt???

Men jeg måtte bøje mig - UHA det var godt. Den serie skærer dælme godt. Og ja de er lige en tand dyrere end Shun Classic serien, men faktisk skærer Shun Premier serien også bedre. Det fandt jeg ud af, da jeg fik en stak gulrødder lagt på skærebrættet foran mig. Så kunne jeg ellers bare "lege" løs. 

Shun premier serien er lavet af 33 lag stål med en kerne af VG-MAX stål, som er videreudviklingen af VG-10 kernen. Skæftet passer til både højre- og venstrehåndede, og er af amerikansk valnøddetræ.


Vores udvalg her i butikken består blandt andet af:

Shun Premier kokkekniv

Shun Premier santoku kniv


En særlig detalje ved Shun premier-serien er knivens overflade, kaldet en tsuchime-overflade. Efter smedningen med en faldhammer, får knivene en særlig banket overflade, som i øvrigt bringer klingen op på 65 lag.

Hårdheden i stålet er 61-62 Hrc.

Hvis du også gerne vil prøve, hvor godt Shun Premier kniven skærer, er du velkommen til at komme forbi butikken. Der er gulerødder på skærebrættet.

Se åbningstider og adresse her


Andre læste også

To opskrifter på glutenfri donuts
To opskrifter på glutenfri donuts
En kunde hos Donuts time ville have glutenfri donuts. Og på kundens foranledning kom Dines op til os, for at høre om vi kunne hjælpe. Vi gik selvfølgelig straks igang med o...
Læs mere
Statens udsendte video-folk smager Bager-Oles brunsviger
Statens udsendte video-folk smager Bager-Oles brunsviger
Bager-Ole viser os i dag en "brunsviger-snegl"!1) Dejen rulles ud i rektangel2) remoncen smøres på 3) rul en roulade4) rouladen skæres op i skiver5) de kommes i en cylinder...
Læs mere