Grill og bradepander

Grill og bradepander

Grillpander

Grillpander er lavet for at du kan få fornemmelsen af grillet mad indendørs. Normalt vil du stå udenfor ved en grill og stege bøfferne, men det der med udendørs grill året rundt er ikke for alle. Derfor lavede man grillpanden. Grillpanden adskiller sig fra den almindelig pande ved at der er lavet riller i panden, som løfter bøffen op fra pandens bund. Grillpanden løfter derved maden op fra pandens bund og giver bøfferne mærker der hvor rillerne er.

Du vil dog ikke få den udendørs grill smag ved at grille bøfferne på en grillpanden indenfor, da kødet ikke har kontakt med nogen former for ild. Inden du lægger kødet på grillpanden skal du varme den op med olie. Panden behøver ikke være brændende varm, da olien blot vil sprøjte en del.

Jeg vil anbefale grillpanden til faste grøntsager, rejer, korteltetter og hamburgers og hot dogs, men ikke til virkelig tykke bøffer. Med mindre du foretrækker din bøf meget rød, når overfalden af bøffen at blive ret tør inden bøffen er gennemstegt.

En grill pande er besværlig at gøre ren. Specielt hvis du insisterer på at få alt sort stege fedt væk nede mellem rillerne!! Der er ingen nemme tricks.

Bradepander

 

 

Splattede tomater af sløve knive?

Ja tak jeg vil gerne have tilsendt 7 hemmeligheder om enkel vedligeholdelse af mit køkkengrej.