Handelsbetingelser

Priser

Alle priser på vores hjemmeside er angivet i danske kroner DKK og er inklusiv 25% dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og er kun gældende indenfor Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland.

Oplysninger om specifikationer eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændinger, udsolgte/udgående varer samt tastefejl. Da Køkkenfreak butikken både er en internethandel og en fysisk butik, hvor lageret er i den fysiske butik, tages der også forbehold for lagerfejl.

 

Sikkerhedspolitik for opbevaring af personlige oplysninger

For at vi, Køkkenfreak, kan indgå aftale med dig om køb via vores hjemmeside skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse
  • (CVR-nummer for erhvervsdrivende)

Oplysningerne skal ifølge bogføringsloven gemmes i 5 år, herefter slettes de. Vi registrerer udelukkende disse oplysninger for at kunne levere varen til dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne ligger på et lukket system.

Hvis der indsamles andre oplysninger via vores hjemmeside, sker det kun med din udtrykkelige tilladelse og altid på en måde, så du ved præcist hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Køkkenfreak videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Ifølge persondataloven kan du til enhver tid gøre indsigelse mod registrering af dine oplysninger hos Køkkenfreak, ligesom du har ret til at få indsigt i de oplysninger vi har registreret.

 

Køb

Når du har afgivet din bestilling, og en medarbejder i butikken har modtaget den, er der indgået aftale om køb. Vi sender en ordrebekræftelse til dig pr. mail, så snart en af vore medarbejdere har modtaget din bestilling.

 

Betaling

Med mindre andet er aftalt, skal de bestilte varer betales med dankort eller kreditkort. Pengene vil ikke blive trukket fra din konto før varerne er sendt med posten.
Alle oplysninger i forbindelse med kort-betalinger sendes krypteret og håndteres af ePay

Hos Køkkenfreak kan der betales med følgende kort:

Dankort (intet gebyr)
Visa/ Visa elektron (intet gebyr)
Mastercard (intet gebyr)
Maestro (Intet gebyr)

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder er der forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb. Transaktionsgebyr overstiger ikke de af Nets/PBS fastsatte gebyrer. Et eventuelt gebyr vil også blive tillagt inden, at du accepterer dit køb.

 

Porto og forsendelse

Bestillinger over kr. 500 kr sendes portofrit i Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne). Dog altid uden omdeling. Vi sender altid med GLS.

Ved andre bestillinger under 500 kr betales 49 kr uden omdeling.

 

Levering

Ved bestilling inden kl.15.00 (hverdage) sendes pakker med GLS indenfor 1-3 hverdage.

 

Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte Køkkenfreak på telefon +45 22 42 45 48 eller skrive til os på mail@kokkenfreak.dk. Vi hjælper dig så med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt.

 

Fortrydelsesret

Du har fuld returret for varer købt via vores hjemmeside inden for 14 dage efter modtagelsen af den sidste vare i en ordre. Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har købt for tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle de betalinger, vi har modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din mail på mail@kokkenfreak.dk  om din beslutning om af fortryde dit køb.

Derudover gælder det, at hvis du benytter din fortrydelsesret, skal du senest sende varerne retur 14 dage efter du har meddelt os, at du har fortrudt købet.

Hvis der er gået mere end 14 dage, så bytter vi varerne til andre varer eller en tilgodeseddel.

Ved returnering af varer skal der vedlægges kopi af faktura/ordrer bekræftigelse - beskriv venligst hvorfor varen returnernes. Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os. Vi overfører kun penge elektronisk. Vi kan tilbageholde beløb, indtil den returnerede vare er modtaget retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret – alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer dine varer.

Du kan nemt bestille en retur label her: https://return.shipmondo.com/kokkenfreak

Varen skal returneres til vores adresse:

Køkkenfreak
Torvet 6 A
5700 Svendborg

 

Varens tilstand ved benyttelse af fortrydelsesretten

Du har ret til at åbne og undersøge varen på samme måde som, hvis varen var købt i vores fysiske forretning. Forsøg så vidt muligt at undgå at beskadige emballagen.

Du kan også godt returnere en vare efter, at du har afprøvet/brugt den. Dog, hvis du returnerer en afprøvet/brugt vare, som du har brugt mere end man kan og må i vores fysiske forretning, (dvs. stegt en bøf på panden og fundet ud af, at panden ikke lever op til dine forventninger) skal original emballagen sendes med sammen med en certificeret dokumentation for desinficering fra et godkendt laboratorium med kiim indhold. Vi vil herefter vurdere værdiforringelsen, om varen overhovedet kan sælges igen og fratrække dette fra det beløb, som du som kunde skal have retur. Denne foranstaltning er vi nødsaget til at have pga. risiko analyserne for smittefare og bakteriebære, hvis varen skal sælges til en anden kunde, da vores varer anvendes til forarbejdning af fødevarer.

Bemærk nogen former for fødevare, som fx dekorfondant, marcipan, chokolade, farvestoffer, krymmel og andre råvarer ikke tages retur.

Ved returnering af varer bedes så vidt muligt original emballage benyttes til returnering. Alle mærker og priser skal såvidt muligt være intakte. Efterleveres dette ikke, vil vi også her foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi - og hvis det er tilfældet vil, værdiforringelsen blive modregnet i returbeløbet.

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det oplyste kontonummer.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Skader og mangler

Så snart du modtager en forsendelse, bedes du undersøge om der er mangler og/eller om skader på forsendelsen.

Hvis der er mangler og/eller skader bedes du af bevismæssige årsager kontakte os inden 4 arbejdsdage, da vi ellers normalt ikke vil kunne yde erstatning.

Hvis en eller flere af de leverede varer er leveret forkert, betaler vi de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til os.

 

Restordrer

Restordrer sendes så snart de kommer på lager. Køkkenfreak betaler for fragt/porto. Da Køkkenfreak butikken både er en internethandel og en fysisk butik, hvor lageret er i den fysiske butik, tages der forbehold for lagerfejl. 

Såfremt varen ikke kan leveres inden 4 uger efter bestillingen, kan ordren afbestilles og eventuel betaling for de ikke leverede varer, vil blive returneret.

 

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 2 år på alle varer. Reklamationsretten betyder, at man som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet.

Det betyder, at man efter Køkkenfreaks valg enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen alt afhængigt af situationen.

Det forudsættes, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Man skal reklamere inden rimelig tid efter manglen er konstateret. Indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som f.eks. i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Køkkenfreak
Torvet 6 A
5700 Svendborg

Køkkenfreak tager intet ansvar for returnerede varer, som går tabt undervejs. Det påhviler kunden at sørge for kvittering for forsendelsen, så et eventuelt tab kan dokumenteres over for transportselskabet.

 

Ansvar

Køkkenfreak er ansvarlig for selve handlen, herunder korttransaktionen ved betaling med dankort eller kreditkort, de solgte varer, kundeservice og reklamationer.

Køkkenfreak påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager:

  • Indirekte skade eller følgestab, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing;
  • Avancetab eller andre indirekte tab;
  • Skader på grund af force majeure.

Køkkenfreak påtager sig heller ikke noget ansvar for forsinkelser.

 

Gyldighed

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, med mindre andet er skriftligt aftalt.

 

Værneting

Enhver tvist mellem sælger og køber vedrørende nærværende kontrakts tilblivelse, forståelse eller gennemførelse skal efter sælgers valg afgøres ved Sø- og Handelsretten i København eller ved købers almindelige værneting.

I begge tilfælde med sædvanlig appeladgang.