Komfurer, emhætter, kogeplader og ovne

Elsker du at lave mad, at kræse om detaljerne, ja bruger du simpelthen meget tid i dit køkken?
Måske har du i nogen tid drømt om at opgradere ovn/komfur til dit hjem?
Måske er du i flytteproces til nyt hus, lejlighed og kunne tænke dig at gå all-in på udstyr til køkkenet? Så er du kommet til det rette sted.

Køkkenfreak er forhandler af luksus komfurer og ovne fra italienske "ILVE" og franske "Lacanche".
Kom ind i vores butik og se vores udstillingsmodeller. Vi har både komfurer og indbygningsovne. Vi bruger selv flere af ovnene i vores demonstrationskøkken. Her kan du lære om komfurer/ovnenes funktionalitet og opleve hvordan æstetikken er i højsædet.

Få et professionelt komfur, som skiller sig ud. Du kan skræddersy din helt egen komfur-ovn løsning. Vores udstillingsmodeller er blot eksempler. Der er mange spændende elementer, som du kan vælge imellem. 

Hvad skal farven være, sort, mørke grøn eller dyb-rød måske? Hvilke greb ønsker du; messing, rustfrit stål eller noget tredje? Hvad med antal ovn rum? - to af mellemstørrelse, eller et stort og et mindre til roterende kylling? Hvor mange blus skal kogepladen have? - skal det være induktion eller måske gas?

Vi har kataloger liggende klar, som du kan orientere dig i. Vi kan beregne pris alt efter dine ønsker. 

Det kan være en udfordring at vælge det rigtige komfur for jer. Derfor står vi klar til at hjælpe og guide jer igennem processen. Ring eller skriv til os for at aftale en fremvisning. Så bruger vi god tid på at gennemgå de forskellige muligheder, som Ilve og Lacanche byder på.

Udover komfurer og ovne forhandler vi også emhætter og mobile kogeplade-toppe.

VI holder til i Svendborg med butiksfacade ud til Torvet. Der er mange P-pladser i en 5 min. gå-radius fra vores butik.