Vi er Køkkenfreaks

Men hvem er vi?

Vi hedder Line og Martin Fischer og vi står bag køkkengrejsbutikken "Køkkenfreak".

Til at starte med var det kun Line som havde butikken, men nu er Martin også blevet en del af det hele.

Vi er gift med hinanden, køkkenfreaks, madnydere og så elsker vi godt køkkengrej.

Faktisk er vi begge noget så nørdet som universitetuddannet i japansk sprog og kultur. Og ja, vi taler japansk og har boet i Japan. Det var ret nørdet i vores lille 2-værelseslejlighed på Østerbro, og gæt engang hvor vi mødte hinanden.

I efteråret 2014 tog jeg, Line, den endelige beslutning om at gøre min hobby til mit arbejde.

I maj 2015 åbnede jeg køkkengrejsbutikken ”Køkkenfreak” i Svendborg på Fyn. I januar 2018 kom Martin med ind i køkkenbiksen.

Den fysiske butik ligger i Svendborg på Sydfyn og har Fyns største udvalg af kvalitets køkken- og bagegrej.

Alt, hvad du ser her på e-handlen, findes også i den fysiske butik. Så kig forbi og få råd og vejledning i hvilket køkkengrej, der passer til dit behov. Skulle vi mangle det, du søger, bestiller vi det gerne hjem.

Det er som regel altid enten Martin eller Line, du får i røret, hvis du ringer. Det er også os, der pakker alle ordrer.

Hos Køkkenfreak elsker vi køkkengrej af god kvalitet og lækre specialiteter - så enkelt er det.

Besøg butikken

Det er fra vores tid i Japan, at vi har fået vores passion for mad, køkkengrej og japanske knive.

For er der noget, japanere går op i, så er det mad, køkkengrej og knive. I Tokyo og Osaka findes der hele gader, hvor der kun sælges køkkengrej og knive. Gæt engang, hvor vi ofte befandt os.

Produktudvalget har vi løbende udvidet. Vi har personligt udvalgt det bedste og mest holdbare køkkengrej til butikken. Du kan være sikker på, at vi har afprøvet og gennemtestet varerne, så hvis du har spørgsmål til brugen af varerne, kan vi altid svare på dem.

Vores filosofi er, at når der skal leges i køkkenet, skal køkkengrejet være holdbart og funktionelt. Dette krav har ført os til at udvælge professionelt køkkengrej fra følgende producenter:

Revol

Revol er en 9 generationers familievirksomhed der har eksisteret siden 1768. Revol producerer gastronomisk porcelænsudstyr til hoteller, restauranter og bage entusiaster. Revols porcelæn er af høj kvalitet. Det er ikke porøst, suger ikke fedt og lugte til sig og kan tåle høje varmegrader. Virksomheden ligger i nærheden af Drôme i Frankrig. Det er fordi kvaliteten af både leret og sandet i jorden her er af høj kvalitet. Det er dette, der skaber Revols kvalitetsporcelæn.