Om Køkkenfreak

Vi hedder Line og Martin Fischer og vi står bag køkkengrejsbutikken "Køkkenfreak". Til at starte med var det kun Line som havde butikken, men nu er Martin også blevet en del af det hele. 

Vi er gift med hinanden, køkkenfreaks, madnydere og så elsker vi godt køkkengrej.


Faktisk er vi begge noget så nørdet som universitetuddannet japansk sprog og kultur. Og ja vi taler japansk og har boet i Japan. Det var ret nørdet i vores lille 2-værelseslejlighed på Østerbro og gæt en gang hvor vi mødte hinanden.

Det er fra vores tid i Japan, at vi har fået vores passion for mad, køkkengrej og japanske knive. 
For er der noget japanere går op i så er det mad, køkkengrej og knive. I Tokyo og Osaka findes der hele gader, hvor der kun sælges køkkengrej og knive. Gæt engang, hvor vi ofte befandt os.  

I efteråret 2014 tog jeg Line den endelige beslutning om at gøre min hobby til mit arbejde. I maj 2015 åbnede jeg køkkengrejsbutikken ”Køkkenfreak” i Svendborg på Fyn. Her i januar 2018 kom Martin med ind i køkkenbiksen.

Produktudvalget har vi løbende udvidet.  Vi har personligt udvalgt det bedste og mest holdbare køkkengrej til butikken. Du kan være sikker på, at vi har afprøvet og gennemtestet varerne, så hvis du har spørgsmål til brugen af varerne, kan vi altid svare på dem. 

Vores filosofi er at når der skal leges i køkkenet skal køkkengrejet være holdbart og funktionelt. Dette krav har ført os til at udvælge professionelt køkkengrej fra følgende producenter: 

De Buyer, Skeppshult, Combekk, Dutch de Luxes, Revol, Rösle, Westmark, Wüsthof, Gobel, Louis Tellier, Silikomart, MAC, og Kai Shun

Den fysiske butik ligger i Svendborg på Sydfyn og har Fyns største udvalg af kvalitets køkken- og bagegrej.

Alt hvad du ser her på e-handlen findes også i den fysiske butik. Så kig forbi og få råd og vejledning i hvilket køkkengrej, der passer til dit behov. Skulle vi mangle det du søger, bestiller vi det gerne hjem.

Det er som regel altid enten Martin eller Line, du får i røret, hvis du ringer. Det er også os der pakker alle ordre.