Persondatapolitik

Vores persondatapolitik forklarer, hvordan vi i Køkkenfreak behandler og sikre dine personoplysninger.

Køkkenfreaks persondatapolitik er gældende for de oplysninger, som du enten selv oplyser os via hjemmesiden www.kokkenfreak.dk eller dem vi indsamler om dig via hjemmesiden cookies eller Facebook i form af annoncer/reklamer.

I vores privatlivspolitik finder du beskrivelse af hvordan vi i Køkkenfreak indsamler og behandler dine persondata, altså oplysninger om dig.

Køkkenfreak er dataansvarlig for dine oplysninger. Har du spørgsmål, skal du kontakte os:

Køkkenfreak

Korsgade 12

5700 Svendborg

Tlf. 60922025

butik@kokkenfreak.dk 

Hvilke personoplysninger indsamler vi

Vi indsamler forskellige former for information, når du besøger vores hjemmeside. Det er f.eks.

  • hvilke browser type du benytter,
  • din IP-adresse
  • netværkslokation
  • styresystem
  • informationer om den enhed du besøger hjemmesiden fra.

Dette gøres gennem Google Analytics og Shopifys eget analytics program.

Formålet med indsamlingen af personoplysningerne

Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at optimere oplevelsen for dig som kunde og besøgende af hjemmesiden. Vi bruger samtidig disse informationer til at kunne målrette vores markedsføring på Google, Facebook, Instagram og andre netværk, bl.a. med retargeting annoncer. Det gør vi, for at kunne forstå vores kunder eller målgruppe bedre. Derved kan vi også varetage vores interesse for at sælge og forbedre hjemmesiden så den passer til vores kunder. På den måde kan vi bedre sælge vores produkter og vise relevante tilbud for dig.

Retsgrundlaget for indsamlingen

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber en vare hos Køkkenfreak indsamler vi følgende oplysninger:

Hvis du køber varer på vores hjemmeside eller skriver til og med os, så indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn,
  • Adresse,
  • Telefonnummer,
  • Mail-adresse,
  • Betalingsmetode,
  • IP adresse,
  • Hvortil du ønsker produkterne leveret,
  • Hvad du har købt og
  • Varer du har udvist interesse for
  • Købstidspunkt
  • Og om du har returneret varer.

Grunden til at vi indsamler de oplysninger er, at vi skal kunne levere de produkter eller ydelser, som du har købt og betalt for hos os. Ligeledes er disse informationer nødvendige for at vi i tilfælde af reklamationer eller retur varer, skal kunne dokumentere, at du har købt varen eller varerne hos os bl.a. hos SKAT. Endvidere er formålet at vi skal leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi. For at forhindre svindel registrere vi samtidig IP-adresse.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk. 1, litra b, c og f.

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, så får vi følgende oplysning om dig: Navn, din e-mail adresse, hvorfra (fx facebook, eller pop-up ect. også kaldet ”source of signup”) du tilmeldte dig, IP-adresse, netværkslokation, favorit e-mail klient, dato for tilmelding, åbningsrate, hvilke e-mails fra os du læser, hvor tit du læser vores emails og eventuel købshistorik.

Formålet med at indsamle disse oplysninger er at levere nyhedsbreve og sælge varer til dig, samt indsamle informationer til undersøgelser, statistik og analyser med henblik på at forbedre produkter, tjenester og teknologier.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk. 1, litra f.

Tilmelding til vores nyhedsbrev er altid frivilligt. Du kan til en hver tid afmelde dig igen. Når du tilmelder dig kan det være i forbindelse med en konkurrence, for at få tilsendt en rabatkode eller som afsluttende del af et køb. I den forbindelse får vi en række informationer om dig, som vi kan sammenholde med andre typer informationer, vi har om dig.

Vores formål er, at vi på den måde kan administrere din opskrivning til nyhedsbrevet, så vi bedre kan levere de rette e-mails til dig samtidig med, at vi kan lave målrettet markedsføring til dig både via e-mails men også via Facebook.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f. For at blive opskrevet til at modtage af nyhedsbrevet beder vi dig om at give et særskilt samtykke dertil.

Modtagere af Personoplysninger

Når du bestiller en eller flere varer på vores hjemmeside er vi nødt til at videregive dine informationer til samarbejdspartnere såsom pakkelabels, GLS og Post Nord. Disse firmaer fungerer enten som transportør eller bistår leverancen i form de services, der forbinder hjemmesiden med transportøren. Ligeledes kan producenter og leverandører i tilfælde af direkte leverance eller reklamationer, være nødsaget til at få dine personoplysninger udleveret.

Dine oplysninger kan blive videregivet til vores samarbejdspartnere. Dette sker bl.a. for at forbedre din oplevelse som bruger af hjemmesiden, samt til at varetage vores interesser. Dine oplysninger kan blive brugt til målrettet markedsføring via vores nyhedsbrevsudbyder (Active Campaign) eller når vi inviterer dig til at anmelde os på Ratepanels service eller Facebook. Ligeledes bruges dine informationer til at sende dig servicemails om dine købte produkter via one.com.

Ud af de syv databehandlere vi benytter os af, er nogle af dem etableret udenfor EU. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA og Canada er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

kopi af Facebook Inc.'s og Instagrams certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Kopi af Active Campaigns certificering kan findes her:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnH6AAK

Kopi af Shopify certificering kan findes her:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNSNAA4&status=Active

Dine rettigheder

Vi ønsker at skabe åbenhed om dine personoplysninger og derfor oplyser vi dig heri om dine rettigheder ift. til os som databehandlere.

 

 Indsigtsretten

Du har såfremt du ønsker det, har du altid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvorfra vi har dem og hvorfor.

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret. Ønsker du dette skal du anmode om udlevering af dine personoplysninger på vores kundemail butik@kokkenfreak.dk med emnefeltet ”personoplysninger”. Derefter vil vi bede dig om at dokumentere hvem du er, så vi ikke kommer til at udlevere dine personoplysninger til en anden/forkert kunde.

Retten til berigtigelse

Hvis du opdager, at vi har urigtige eller forkerte oplysninger om dig, har du naturligvis ret til at kontakte os med henblik på at få dine oplysninger rettet.

De oplysninger vi har om dig på vores nyhedsbrev kan du langt henad vejen selv rette. Det gør du ved at logge ind (det kan du gøre via vores nyhedsbrev) og rette i dine informationer.

Retten til sletning

Der kan være tilfælde, hvor du har ret og lov til at få helt eller delvist slettet alle de personoplysninger vi har om dig. Det kan gøre sig gældende såfremt, at vi ikke længere har et retsgrundlag for at opbevare dine personoplysninger. Vi kan dog ikke altid slette dine personoplysninger, selvom du ønsker det. Det gælder særligt ift. retslige forpligtigelser og regnskab.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

I enkelte tilfælde kan du bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så den kun består af opbevaring.

Retten til dataportabilitet

De personoplysninger du har givet os, har du i særlige tilfælde ret til at få udleveret i et maskinlæsbart format, til en anden databehandler.

Retten til indsigelse

Du kan til en hver tid gøre indsigelse mod vores brug af dine personoplysninger til målrettet markedsføring af dig.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du kan og har altid ret til at tilbagekalde et samtykke, som vi har fået af dig. Det eneste du skal gøre, er at skrive det til os det på butik@kokkenfreak.dk.

Retten til at klage

Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over behandlingen af dine personoplysninger. Klage kan indgives på mail til dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33193200. Langt de fleste sager er dog hurtigere klaret ved at tage direkte kontakt til os direkte på telefon +45 60922025 eller på butik@kokkenfreak.dk

Sletning af persondata

Oplysninger som vi har indsamlet om dit brug af hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i et år.

De oplysninger vi har indsamlet om dig i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, sletter vi når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag for fortsat at opbevare dem.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb, du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed

Din sikkerhed er meget vigtig for os.

Det er kun medarbejdere i virksomheden med et reelt behov, der får adgang til dine personoplysninger. Dette er for, at de kan udføre deres arbejde eksempelvis pakke din ordre.

Kontaktoplysninger

Køkkenfreak er dataansvarlig for de personoplysninger/persondata, vi indsamler via hjemmesiden.

Har du kommentarer eller ønsker svar på spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik som vi har beskrevet, kan du altid kontakte os her:

Køkkenfreak

Korsgade 12

5700 Svendborg

Telefonnummer: + 45 60922025

Eller på mail: butik@kokkenfreak.dk

Køkkenfreak 14.10.18.

Splattede tomater af sløve knive?

Ja tak jeg vil gerne have tilsendt 7 hemmeligheder om enkel vedligeholdelse af mit køkkengrej.