Returnering af varer

Skulle varen ikke leve op til dine forventning, du har fået købt en forkert størrelse eller fået to at samme varer i gave, så kan du nemt returnere dine varer. Det koster 39 kr. i fragt, som du betaler, såfremt det ikke drejer sig om reklamation, så betaler vi selvfølgelig.

Du kan købe en pakkelabel her gennem vores retur portal.

https://return.shipmondo.com/kokkenfreak

Når vi har modtaget varen, så sætter vi returbeløbet ind på din konto.

Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte Køkkenfreak på telefon 22 42 45 48 eller skrive til os på mail@kokkenfreak.dk. Vi hjælper dig så med at ændre ordren, men kun hvis varen/varerne ikke er afsendt.

 

Fortrydelsesret

Du har fuld returret for varer købt via vores hjemmeside inden for 365 dage efter modtagelsen af den sidste vare i en ordre. Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har købt for tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle de betalinger, vi har modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din mail på mail@kokkenfreak.dk  om din beslutning om af fortryde dit køb.

Ved returnering af varer skal der vedlægges kopi af faktura/ordrer bekræftigelse - beskriv venligst hvorfor varen returnerneres. Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Ønskes pengene indsat på en anden konto, skriv da venligst disse bankoplysninger til os. Vi overfører kun penge elektronisk. Vi kan tilbageholde beløb, indtil den returnerede vare er modtaget retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret – alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

  

Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne, hvis du returnerer dine varer.
Du kan nemt bestille en retur label her: https://return.shipmondo.com/kokkenfreak

Varen skal returneres til vores adresse:

 Køkkenfreak

Torvet 6 A

5700 Svendborg

 Varens tilstand ved benyttelse af fortrydelsesretten

Du har ret til at åbne og undersøge varen på samme måde som, hvis varen var købt i vores fysiske forretning. Forsøg så vidt muligt at undgå at beskadige emballagen.

Du kan også godt returnere en vare efter, at du har afprøvet/brugt den. Dog, hvis du returnerer en afprøvet/brugt vare, som du har brugt mere end man kan og må i vores fysiske forretning, (dvs. stegt en bøf på panden og fundet ud af, at panden ikke lever op til dine forventninger) skal original emballagen sendes med sammen med en certificeret dokumentation for desinficering fra et godkendt laboratorium med kiim indhold. Vi vil herefter vurdere værdiforringelsen, om varen overhovedet kan sælges igen og fratrække dette fra det beløb, som du som kunde skal have retur. Denne foranstaltning er vi nødsaget til at have pga. risiko analyserne for smittefare og bakteriebære, hvis varen skal sælges til en anden kunde, da vores varer anvendes til forarbejdning af fødevarer.

Bemærk nogen former for fødevare, som fx dekorfondant, marcipan, chokolade, farvestoffer, krymmel og andre råvarer tages ikke retur.

 

Ved returnering af varer bedes så vidt muligt original emballage benyttes til returnering. Alle mærker og priser skal såvidt muligt være intakte. Efterleveres dette ikke, vil vi også her foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi - og hvis det er tilfældet vil, værdiforringelsen blive modregnet i returbeløbet.

 
Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det oplyste kontonummer.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.